Interviews en (eind)redactie

Interviews en (eind)redactie

Ik schrijf artikelen, reportages en achtergrondverhalen voor magazines, kranten en online nieuwssites. 
Daarnaast kan je ook bij mij terecht voor teksten die bestemd zijn voor bedrijfsbrochures, personeelsbladen, nieuwsbrieven en websites.

Interview

Bij elk interview is een goede voorbereiding belangrijk. Heb je meer informatie en kan ik me vooraf inlezen? Tijdens het interview gaan we samen in gesprek, ik hoor graag jouw verhaal. 
Met het medium en de insteek van het artikel of tekst in gedachten stel ik mijn vragen. Na het interview ontvang je een concept van de tekst zodat we deze voor publicatie nog kunnen aanpassen, als dat nodig is. Wil jij ook met me in gesprek? Bel of mail me even, ik vertel je er graag meer over.

Redactie

Organiseer je een geweldige actie of een evenement dat je onder de aandacht wilt brengen met een persbericht of in een krantenartikel?
Of heb je plannen om een advertorial te plaatsen in een krant of magazine? Ik help je graag met het schrijven van een pakkende tekst.

Bekijk voorbeelden in de portfolio

Freelance tekstschrijver/redacteur/communicatiemedewerker

Kan je (tijdelijk) wel wat versterking gebruiken van een tekstschrijver met ervaring als (eind)redacteur en projectcoƶrdinator?
Ik ben flexibel beschikbaar om ondersteuning te bieden op de redactie of communicatieafdeling. Ook voor interne projecten.

 

Bel