Marieke Franken, eigenaar Marieke Franken workshops & trainingen

 "Heleen is een warm contact uit mijn netwerk. Naast dat wij veel lol hebben, helpt ze mij enorm met mijn online teksten professionaliseren. Door mijn creatieve brein en snelle pen zie ik vaak het een en ander over het hoofd. Heleen helpt me met mijn teksten goed op orde krijgen. Kromme zinnen worden vervangen, d’s, t’s en w’s worden toegevoegd en ze geeft me goede tips over de taal. Zodat jij niet wordt afgeleid door schoonheidsfoutjes en echt de inhoud in kan duiken. Met andere woorden: Heleen is mijn puntje op de i."

 

Christien Baaij-Otten, financieel manager Stichting Cascade

"Heleen heeft het afgelopen seizoensjaar Stichting Cascade in diverse media gepresenteerd. Het (her)schrijven van teksten was hierbij de kerntaak, maar Heleen heeft zich veel breder ingezet. Het is prettig samenwerken met Heleen, ze heeft zich in korte tijd eigen gemaakt met de organisatie en schrijft haar teksten passend bij de organisatie en gericht op de doelgroep."

Nel en Ron Spaay, Spaay Fotografie

"Heleen, de woordkunstenaar, heeft de teksten voor onze nieuwe website geschreven. Compact, pakkend en vriendelijk zonder overdreven geslijm. Ook heeft ze ons geholpen met de indeling van onze nieuwe site. Namens Spaay Fotografie SUPER bedankt!"

Jeroen Bootsman, journalist de Persgroep Nederland

“Ik heb een aantal jaren met heel veel plezier met Heleen samengewerkt. In die periode heb ik haar ervaren als iemand die kan plannen en organiseren, zich aan haar afspraken houdt, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Heleen is integer en betrouwbaar. Ik heb haar eerlijkheid altijd enorm gewaardeerd. Zelfs jaren na haar vertrek bij Hier Zwijndrecht, de krant waarvan ik redacteur was en waar zij de acquisitie voor deed, is zij nog steeds gekend, niet in de laatste plaats dankzij de vertrouwensband die zij met haar klanten in de loop der jaren heeft opgebouwd.
Zij kan geweldig met mensen omgaan. Zij weet in no time je vertrouwen te winnen en dat zal ze nooit beschamen. Jaren geleden nam zij het besluit de bakens te verzetten en haar carrière een nieuwe wending te geven. Een moedig besluit dat haar bepaald geen windeieren heeft gelegd, want sinds zij zich op tekstproductie heeft gestort, heeft ze in zichzelf een onmiskenbaar talent aangeboord: schrijven!"

Renate Suurmond, directeur Suurmond en Partners Uitvaartbegeleiding

“Heleen Versprille schreef voor mijn organisatie een aantal teksten, onder andere voor de Uitvaartinformatiemarkt, redactionele artikelen voor de krant en een bedrijfsreportage. De samenwerking met haar heb ik als zeer prettig ervaren.
Ze gaat rustig te werk en biedt een luisterend oor terwijl ze af en toe wat aantekeningen maakt. Het is verbluffend dat ze binnen no time een concepttekst naar je stuurt waarin precies de punten beschreven staan die ik zo belangrijk vind. Kortom….klasse.”

Bel